Antena Meniu Search
x

Video Managerul Spitalului de Psihiatrie Murgeni a demisionat, la o săptămână după ce trei pacienţi au murit. Ce alte sancţiuni s-au dat

La aproape o săptămână de la tragedia petrecută la Spitalul de Psihiatrie Murgeni, managerul insituţiei şi-a dat demisia. Decizia vine după ce ministrul Sănătăţii a cerut schimbarea acestuia din funcţie.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 13:36

Vezi și

Direcţia de Sănătate Publică a amendat Spitalul de Psihiatrie cu 25.000 de lei. Două bucătărese au fost sancţionate cu 1600 de lei, iar 3 infirmiere şi un dietetician au primit avertismente. 

Vă reamintim, că în urmă cu o săptămână trei pacienţi au murit, iar alţi 30 au ajuns în stare gravă la spital după ce au consumat peşte pangasius pregătit la Mănăstirea Floreşti. 

Rezultatele testelor făcute pe probele recoltate după incident arată că nu ar fi fost vorba despre o intoxicație cauzată de mâncare. Sunt însă şi alte rezultate care sunt așteptate în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Managerul Spitalului de Psihiatrie Murgeni a demisionat, la o săptămână după ce trei pacienţi au murit. Ce alte sancţiuni s-au dat