Antena Meniu Search
x

Mândru că e român, un compatriot curajos a dus drapelul românesc la cinci mii de metri înalţime deasupra Americii

Mândru că e român, Dorin Dascălu a sărbătorit Ziua Naţională printr-un salt cu paraşuta, ducând stindardul românesc la peste cinci mii de metri înălţime deasupra Monterey Bay, California.

Vezi și

Mândru că e român, Dorin Dascălu a sărbătorit Ziua Naţională printr-un salt cu paraşuta, ducând stindardul românesc la peste cinci mii de metri înălţime, deasupra Monterey Bay, California.

Fotograful Rick Nelson a imortalizat îndrăzneţul salt al românului cu câteva poze spectaculoase, în timp ce Dorin ţine steagul roșu, galben și albastru, triumfător, deasupra capului.

Dorin sare cu paraşuta de la 16 ani. Iar acum este instructor. Avea până astăzi 3800 de salturi la activ. Acum, are 3801. 

Gestul românului a fost primit cu bucurie în mediul online, el fiind felicitat atât pentru curajul său. De Ziua Naţională, Dorin are un mesaj pentru compatrioţii săi - "aş zice tuturor românilor: faceţi din fiecare zi un 1 decembrie!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mândru că e român, un compatriot curajos a dus drapelul românesc la cinci mii de metri înalţime deasupra Americii