Antena Meniu Search
x

Manelistul Dani Mocanu a fost lăsat în LIBERTATE după ce a fost acuzat de proxenetism şi spălare de bani - VIDEO

După o noapte petrecută în arest, manelistul Dani Mocanu a fost pus în libertate de judecători în dosarul în care este acuzat de proxenetism şi spălare de bani.

Manelistul Dani Mocanu a fost lăsat în LIBERTATE după ce a fost acuzat de proxenetism şi spălare de bani!

După o noapte petrecută în arest, manelistul Dani Mocanu a fost pus în libertate de judecători în dosarul în care este acuzat de proxenetism şi spălare de bani.

Magistraţii de la Tribunalul Dâmboviţa au considerat că manelistul Dani Mocanu nu reprezintă un pericol public, aşa că l-au eliberat sub control judiciar.

Cântăreţul este implicat, alături de alte 6 persoane într-un dosar de trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani.

Judecătorii au decis să îl aresteze doar pe liderul grupării de proxeneţi, un tânăr cunoscut sub numele de 'Lupu'. La rândul său, fratele lui Dani Mocanu a fost pus în libertate.

Pe acelaşi subiect

Cu numai o zi înainte ed a fi reţinut, manelistul a postat pe YouTube un nou videoclip al unei melodii care se numeşte 'Trădarea'.

Piesa i se adresează unei femei care l-ar fi denunţat pe Dani Mocanu. Videoclipul a fost urmărit în două zile de peste 600.000 de ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Manelistul Dani Mocanu a fost lăsat în LIBERTATE după ce a fost acuzat de proxenetism şi spălare de bani - VIDEO