Antena Meniu Search
x

Dani Mocanu A MĂRTURISIT în ultima piesă cu ce se ocupă: "Fii un infractor. Pune mâna pe una mișto, un sărut să coste 2.000 de euro. Minte-o că o iubești, că-i faci nuntă mare" (VIDEO)

Acuzat de proxenetism, cunoscutul cântăreț de manele Dani Mocanu s-a dat de gol în privința activității infracționale de care este acuzat de DIICOT.

Dani Mocanu s-a dat de gol chiar în videoclipuri cu ce se ocupă: "Fii un infractor. Pune mâna pe una mișto, un sărut să coste 2.000 de euro. Minte-o că o iubești, că-i faci nuntă mare"

Acuzat de proxenetism, cunoscutul cântăreț de manele Dani Mocanu s-a dat de gol în privința activității infracționale de care este acuzat de DIICOT.

Mocanu a făcut chiar și un manual de proxenetism, pe care l-a cântat în versuri, pe ultima lui piesă, intitulată: "Eu și iubirea mea" (mergem în Elveția).

Dani Mocanu spune așa în video: "Trăim într-o țară în care nu ai ce face. Nu ai cum să-ți câștigi existența în viața de zi cu zi. Așa că, luați cel mai bun exemplu de la mine, Dani Mocanu. Dați drumu' în Elveția. Dacă vrei bani atunci fii un infractor legal, câștigă diplomat, de escroc sentimental. Pune mâna pe una, un sărut să coste 2.000 de euro. Fă-o pe ea să plece la muncă în străinătate. Minte-o pe nebună că vrei să-i faci mare nuntă, să vezi atuncea poftă de muncă 100%", spune Mocanu în cântec.

Cunoscutul manelist Dani Mocanu este acuzat de proxenetism, tinerele care apăreau în videoclipurile sale fiind de fapt prostituate.

Pe acelaşi subiect

Potrivit unui comunicat al DIICOT, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmbovița, în cooperare cu autorităţile din Marea Britanie, au efectuat, în cadrul echipei internaţionale comune de anchetă (JIT), acţiuni comune în vederea destructurării unei reţele de criminalitate organizată specializată în trafic de persoane, proxenetism și spălare de bani.

Anchetatorii au descoperit că, din 2016, Dani Mocanu era "cărăuşul de bani" al acestei grupări. Acesta avea concerte în Marea Britanie şi Irlanda, iar după se întâlnea cu ceilalţi membri ai grupării, primea banii strânşi de pe urma prostituţiei și aducea valuta în ţară. De asemenea, fetele care apăreau în videoclipurile lui, se prostituau doar în UK şi Irlanda în locuinţele lui Dani Mocanu. În acest caz, în urma a 13 percheziţii desfăşurate în marți dimineaţă, au fost indisponibilizați 39.850 de lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile și 5 autoturisme, utilizate de bănuiți. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul I.G.P.R. .

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Dani Mocanu A MĂRTURISIT în ultima piesă cu ce se ocupă: "Fii un infractor. Pune mâna pe una mișto, un sărut să coste 2.000 de euro. Minte-o că o iubești, că-i faci nuntă mare" (VIDEO)