Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu anunţă că va merge la Galaţi, judeţul înghiţit de ape. Premierul va stabili măsuri pentru sprijinirea victimelor

Premierul Ciolacu se va deplasa în judeţul Galaţi pentru a evalua situaţia cauzată de inundaţii.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 10:38

Premierul Marcel Ciolacu şi-a anulat programul politic şi guvernamental pe care îl avea sâmbătă la Botoşani şi se va deplasa în judeţul Galaţi pentru a evalua situaţia cauzată de inundaţii, a anunţat Biroul de presă al Guvernului. Prim-ministrul va discuta cu autorităţile locale despre măsurile urgente de intervenţie şi de sprijin pentru populaţia şi comunităţile grav afectate de inundaţii, a precizat sursa citată.

Patru persoane au fost găsite decedate în localităţile Pechea şi Drăguşeni din judeţul Galaţi în urma viiturii produse din cauza fenomenelor meteo din ultimele 24 de ore, a informat sâmbătă dimineaţa Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Doi bărbaţi şi două femei, găsiţi morţi

Articolul continuă după reclamă

Conform unui comunicat, efecte semnificative ale fenomenelor hidrometeorologice au fost înregistrate în judeţul Galaţi. În urma cantităţilor mari de precipitaţii căzute, în localităţile Pechea şi Griviţa s-a produs o viitură şi s-a intervenit pentru salvarea şi evacuarea a peste 40 de persoane din locuinţe, surprinse de volumul mare de apă. Din nefericire, în urma acţiunilor de căutare, patru persoane au fost găsite decedate, în localităţile Pechea, Drăguşeni, Costache Negrii şi Corod.

În ultimele 24 de ore, din cauza precipitaţiilor abundente au fost afectate 19 localităţi din opt judeţe - Argeş, Bacău, Buzău, Galaţi, Hunedoara, Neamţ, Vâlcea şi Vrancea. 

Premierul Marcel Ciolacu și-a anulat programul politic și guvernamental pe care îl avea în Botoșani și se va deplasa în județul Galați pentru a evalua situația cauzată de inundații.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Marcel Ciolacu anunţă că va merge la Galaţi, judeţul înghiţit de ape. Premierul va stabili măsuri pentru sprijinirea victimelor