Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Imagini virale. Valurile mării îngheaţă instant când se apropie de ţărm (Video)

Vremea extremă are şi partea ei cu totul spectaculoasă. Imagini virale cu valuri care îngheaţă instant când se apropie de ţărm circulă pe Internet. 

de Redactia Observator

la 02.03.2018 , 16:04

Vremea extremă are şi partea ei cu totul spectaculoasă. Imagini virale cu valuri care îngheaţă instant când se apropie de ţărm circulă pe Internet. 

Valurile line ale mării îngheaţă în doar o clipă când apa ajunge la contactul cu nisipul de pe plajă. Nu este precizată locaţia în care au fost surprinse imaginile virale, însă internauţii sunt de părere că fenomenul ar putea fi specific unei ierni din zona Peninsulei Scandinave.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Profesorul meu din şcoala generală ne povestea astfel de întâmplări de pe vremea când călătorea în ţări precum Finlanda, Norvegia. În timpul iernii, acolo ar fi atât de rece, încât scuipatul lor s-ar transforma în gheață înainte de a ajunge la sol, a comentat imaginile unul dintre internauţi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Imagini virale. Valurile mării îngheaţă instant când se apropie de ţărm (Video)