Antena Meniu Search
x

Marele castigator al concursului Superbingo Metropolis

Se considera o persoana extrem de norocoasa si pe buna dreptate. Un barbat din Toplita, judetul Harghita, este marele castigator al concursului Superbingo Metropolis, difuzat in ziua de Paste

Vezi și

Omul a mizat pe numarul 56, varsta lui, si acum are cu cinci sute de mii de lei mai multi bani in cont. Domnul Gheorghe s-a nascut in orasul Bilbor, fiind penultimul frate din cei sapte ai familiei. A lucrat mai multi ani in Rusia, apoi s-a stabilit la Toplita, acolo unde si-a construit o casa frumoasa cu gradina si si-a intemeiat o familie. A fost un norocos de mic - isi inmultea banii de buzunar la jocurile de noroc si asa a fost si in anii ce-au urmat.

In 2013, in ziua de Paste, a castigat un premiu si mai mare - cinci sute de mii de lei, la SuperBingo Metropolis. Vestea a primit-o de la colegii nostri, Romica Tociu si Cornel Palade. “Nu-mi venea sa cred, nu-mi venea sa cred”, a povestit Gheorghe Tifrea.

Telefoanele au inceput sa sune, apoi, fara oprire, asa ca s-a obisnuit si el cu vestea. “Toti m-au felicitat, m-au sustinut. Sunt un norocos. M-a ajutat Dumnezeu sa castig”.

Nu s-a gandit, inca, in ce va investi banii, asa ca pentru moment stie doar ca ii va depune la banca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Marele castigator al concursului Superbingo Metropolis