Antena Meniu Search
x

Ea este femeia pentru care doi polițiști au oprit și au ajutat-o să facă pana la mașină: 'Nu le știu numele, dar le cunosc sufletul'

Maria Ceaușilă, o tânără din Craiova, a postat pe Facebook o imagine cu doi polițiști care au oprit pentru a o ajuta să facă pana la mașină, pe autostradă.

Maria Ceaușilă, o tânără din Craiova, a postat pe Facebook o imagine cu doi polițiști care au oprit pentru a o ajuta să facă pana la mașină, pe autostradă.

Fotografia cu cei doi polițiști care au ajutat-o să facă pana la mașină a fost postată pe 19 februarie, iar până acum a fost distribuită de peste 8.000 de oameni.

"Haina de poliţist nu schimbă sufletul omului bun! Frig, vânt, burniţă, în mijlocul câmpului. Exact ce mai lipsea: pană de cauciuc. Cei doi poliţişti din imagine s-au grăbit să ne vină în ajutor. Eu care credeam că au oprit să ne amendeze... de fapt s-au oferit să ajute. Multumim, oameni buni!", a scris Maria Ceaușilă pe Facebook.

Maria Ceausila a fost ajutat de politisti sa faca pana pe autostrada
Pe acelaşi subiect

Tânăra a povestit că a făcut pană pe autostrada A1 Pitești - București, în zona kilometrului 40, în timp ce se îndrepta spre Capitală, împreună cu mama ei care avea o programare la o clinică.

Maria a explicat că, la aproximativ 5 minute după ce a oprit pe autostradă, un echipaj de Poliție a oprit în spate, iar polițiștii s-au oferit să o ajute să schimbe roata mașinii pentru a-și putea continua deplasarea.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Ea este femeia pentru care doi polițiști au oprit și au ajutat-o să facă pana la mașină: 'Nu le știu numele, dar le cunosc sufletul'