Antena Meniu Search
x

Galerie foto Maria, fata de 14 ani ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă și așezată într-un sicriu alb

Ultima zi a anului trecut a fost și ultima pentru Maria. Aflată la colindat alături de fratele său, copila era ucisă cu bestialitate de un tânăr de 20 de ani, care până de curând voia să îi fie iubit.

de Monica Palade

la 04.01.2023, 18:00

25 de lovituri de cuțit a încasat trupul firav al adolescentei. Băiețelul a fost martor la măcelul de care a avut parte sora lui. Acum, la doar câteva zile după incidentul dramatic din Truşeşti, județul Botoșani, întreaga comunitate s-a strâns să o conducă pe Maria pe ultimul drum.

În rochie albă de mireasă și așezată într-un sicriu alb, fata a fost plânsă de cei patru frați mai mici. Toți stăteau în centrul de plasament „Sf. Nicolae” Trușești, unde fuseseră lăsați de părinții care nu își puteau permite creșterea lor.

A plătit scump pentru iubirea neîmpărtăşită

Miercuri, sute de oameni s-au adunat să o conducă pe ultimul drum pe Maria și să-i plângă în liniște destinul nedrept. Călăul său se află după gratii în așteptarea sentinței. Dar asta nu o aduce înapoi pe fata care a plătit atât de scump iubirea neîmpărtășită. Pe lângă fraţi, la căpătâiul fetei au ajuns şi oficialităţi, printre care se numără Doina Nacu şi Alexandru Colbu din cadrul DGASPC Botoşani, Doina Federovici, preşedinta Consiliului Judeţean, precum și vicepreședinții Dorin Birta și Bogdan Dădcălescu, dar şi primarul comunei Truşeşti, Petru Ailenei.

„Era un copil normal, îi plăcea viaţa, colabora bine cu colegii, cu profesorii. Avea o prezenţă zilnică la şcoală, nu absenta. Era integrată şi în viaţa centrului de plasament, îşi ajuta colegii mai mici. Era o fetiţă căreia îi plăcea viaţa, comunicativă deschisă. (…) Ea avea şi un frăţior mai mic şi era protectivă cu ei”, a declarat profesoara Mariana Teiu, potrivit Monitorul de Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Maria, fata de 14 ani ucisă cu 25 de lovituri de cuțit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă și așezată într-un sicriu alb