Antena Meniu Search
x

Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, a fost găsită

Maria, tânăra din Iași care era dispărută de zile bune, a fost găsită. Sudenta la Litere a fost găsită în viață la mai bine de o săptămână după ce a fost dată dispărută. Familia credea că a fost răpită.

Theodora Massini
de Theodora Massini

la 23.05.2023, 19:21

Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, a fost găsită
Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, a fost găsită

"Astăzi, 23 mai a.c., tânăra a cărei dispariție a fost sesizată la data de 10 mai a.c., a fost găsită. Polițiștii ieșeni continuă verificările pentru clarificarea întregii situații de fapt", au declarat autoritățile.

Maria a fost găsită

Potrivit presei locale, tânăra ar fi fost găsită în Rebuplica Moldova. Poliția nu a confirmat încă acest lucru și urmează să stabilească cum s-au petrecut lucrurile.

Maria Gheorghiu, tânăra din Iaşi care a dispărut acum mai bine de o săptămână, a fost găsită. Fata a plecat într-o dimineaţă de acasă, spunându-le părinţilor că se duce la facultate, dar seara nu s-a mai întors. 

Potrivit rudelor și cunoscuților fetei, în ultimele luni aceasta era tot mai puțin comunicativă cu cei apropiați. Era cunoscută drept o persoană timidă și destul de introvertită, dar, în ultima perioadă vorbea și mai puțin cu cei apropiați ei. Nu a spus, însă, nimănui dacă se întâmplă ceva și, în cele din urmă, a dispărut pe data de 10 mai. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Maria, studenta de la Litere cu chip angelic, a fost găsită