Antena Meniu Search
x

Video Marian Vanghelie neagă că ar fi bătut-o pe Oana Mizil: "Am ţipat un pic mai tare"

Marian Vanghelie şi-ar fi bătut partenera de viaţă. Oana Mizil a avut nevoie de îngrijiri medicale şi poliţiştii au emis un ordin de protecţie pe numele fostului edil. Cinci zile, Vanghelie nu are voie să se apropie de mama fiicei lui, iar ordinul de protecţie ar putea fi prelungit. Fostul primar se apără şi spune că a fost doar o ceartă.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 26.07.2021, 19:50

Vezi și
  • Marian Vanghelie şi Oana Mizil au o relaţie de mai mulţi ani.

Marian Vanghelie, fost primar Sectorul 5: Am avut o ceartă. Ne-am certat cum se ceartă milioane de oameni. 

Este explicaţia oficială a fostului primar al Sectorului 5. Doar că "cearta" nu s-ar fi oprit la vorbe aruncate la nervi şi i-a alertat pe poliţişti. Oana Mizil a sunat la Salvare în toiul nopţii şi a acuzat faptul că partenerul de viaţă a bătut-o.

La scurtă vreme după apelul la 112, o ambulanţă a ajuns la locuinţa celor doi din Snagov. Medicii au preluat-o pe Oana Mizil şi au dus-o la Spitalul Elias

Acolo, Oana Mizil le-ar fi spus medicilor că a fost lovită de iubit şi are dureri de cap. Doctorii au alertat imediat Poliţia: "Rezultând existența riscului iminent, s-a emis Ordin de Protecție Provizoriu împotriva concubinului persoanei vătămate".  

Pe acelaşi subiect

Marian Vanghelie, fost primar Sectorul 5: Nu am lovit pe nimeni. Eu nu lovesc. Ne-am certat. Înţelegeţi? Sunt lucruri fireşti, se întâmplă. 

Fostul edil susţine că partenera lui a ajuns în spital după ce i-a crescut tensiunea. 

Marian Vanghelie, fost primar Sectorul 5: Am ţipat un pic mai tare şi, pentru că am ţipat, a făcut o criză, o spasmă. Au întrebat dacă vrea să facă plângere, a spus că nu e vorba de aşa ceva, atât că în seara asta nu vreau să mă duc acasă ca să nu ne certăm.

Marian Vanghelie anunţă că merge cu Oana Mizil pe litoral

Fostul deputat PSD nu a avut nevoie de internare. Oana Mizil a fost luată de la spital de fratele ei. De două zile nu s-a mai întors în locuinţa din Snagov. 

Marian Vanghelie, fost primar Sectorul 5: Suntem în regulă, suntem împreună, ne vedeţi la mare mâine dimineaţă. Ordinul de restricţie e pe cinci zile, au trecut două zile. Soţia poate să vină oricând vrea.

Oana Mizil şi Marian Vanghelie vor fi chemaţi zilele acestea să dea explicaţii în faţa poliţiştilor despre acest conflict. Cei doi sunt împreună de aproape zece ani. Idila lor s-a înfiripat pe când Marian Vanghelie era primarul Sectorului 5 al Capitalei şi Oana Mizil era deputat PSD. O activitate politică în care unul s-a remarcat cu revelioanele organizate din bani publici şi altul cu protestele în zeghe. 

Deşi erau căsătoriţi amândoi, au plecat împreună într-o vacanţă de 120 de mii de euro în Alpii francezi. Escapada i-a dat de gol. 

Marian Vanghelie (2012): Este un om foarte muncitor, iubeşte foarte mult oamenii.

Aşa îşi lăuda Marian Vanghelie iubita în 2012. Relaţia celor doi a făcut furori în PSD. 

Radu Mazăre (2012): Noi făceam revoluţie şi tu erai în iubiri pe alte meleaguri.

Cât de mare e dragostea a vrut să afle Radu Mazăre, care i-a făcut ochi dulci Oanei Mizil sub privirile nervoase ale colegului său de partid. 

Însă relaţia s-a dovedit a fi una de durată. Cei doi şi-au părăsit foştii soţi şi s-au mutat împreună, iar după trei ani au adus pe lume o fetiţă. Oana Mizil a făcut anunţul chiar după ce mascaţii i-au răscolit casa pentru a căuta dovezi într-un dosar în care Vanghelie era acuzat de 26 de infracţiuni de corupţie. 

Oana Mizil (2015): E adevărat, sunt însărcinată. Eu ştiu că este nevinovat! Îl cunosc foarte bine! 

În mai 2021, însă, judecătorii l-au condamnat pe Marian Vanghelie la 11 ani şi opt luni de închisoare. Tot atunci judecătorii au decis să îi dea înapoi lui Mircea Geoană cele trei ceasuri de lux pe care le-a primit de la fostul edil. Decizia însă nu este definitivă. 

Deşi Oana Mizil s-a retras din politică, şi-a sprijinit partenerul, care a încercat o revenire la alegerile locale de anul trecut. În urmă cu doar câteva luni îl lăuda pe reţelele de socializare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Marian Vanghelie neagă că ar fi bătut-o pe Oana Mizil: "Am ţipat un pic mai tare"