Antena Meniu Search
x

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil pregătesc botezul fiicei lor

Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil se pregătesc să o creştineze pe Maria. Fetiţa primarului suspendat are deja naşi de botez, însă de petrecere nu s-a ocupat nimeni până acum.

Vezi și

 Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil se pregătesc să o creştineze pe Maria. Fetiţa primarului suspendat are deja naşi de botez, însă de petrecere nu s-a ocupat nimeni până acum. Nici dată nu a ales Vanghelie, care vrea mai întâi să scape de arestul la domiciliu. Oana a mers aseară, cu Maria în braţe, să se roage ca el să rămână sub control judiciar. În urmă cu puţin, magistraţii au hotărât soarta lui Marian Vanghelie.

La ochi, pentru că la restul, fetiţa de două luni îi seamănă tatălui. Sau cel puţin aşa s-a lăudat primarul suspendat al sectorului cinci, imediat după ce Maria a venit pe lume. Oana Niculescu-Mizil spune că Marian Vanghelie e tatăl perfect.

Fata lui Vanghelie s-a născut în urmă cu două luni. Atunci, primarul de sector reţinut la domiciliu din cauza unui dosar de corupţie a primit liber trei zile ca să meargă la spital. Acum, le-a cerut iar judecătorilor să îl lase sub control judiciar. Cu Maria în braţe, Oana Mizil a mers să se roage pentru tatăl fetiţei.

Vanghelie rămâne însă arestat la domiciliu. Iar botezul nu e aranjat. Nici data n-au fixat-o.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Marian Vanghelie şi Oana Niculescu Mizil pregătesc botezul fiicei lor