Antena Meniu Search
x

Video Marinică Bonculescu, zis Sandokan, s-a predat singur la poliție, live pe Facebook. "Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea"

Cu bagajul la purtător și însoțit de câțiva apropiați, Marinică Bonculescu, zis Sandokan, s-a prezentat, marți după-amiaza, la sediul IPJ Gorj. După ce decizia instanței de condamnare pentru tentativă de omor a rămas definitivă, interlopul nu a mai așteptat să fie săltat de "mascați" și s-a predat singur la poliție. Dar nu oricum, ci live pe Facebook. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 12.04.2023, 10:15

Vezi și

Sandokan nu a mai așteptat ca judecătorii Curții de Apel Craiova să emită mandatul de executare a pedepsei și, eventual, să fie adus de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale la arestul IPJ Gorj.

"Am venit să mă predau. Ca să nu mă mai dea băieții în urmărire, știți, că sunt acasă. Voiau să mă ia cu mascații. Băieți, vă doresc o zi bună! Așa fac șmecherii, se prezintă, ca să fie în top cu legea! Vă pupăm. Ne întâlnim când ne-om vedea!", a transmis Sandokan înainte de a fi preluat de polițiști.

Marinică Bonculescu a fost condamnat, în aprilie anul trecut, de către Tribunalul Gorj, la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Au atacat un rival la o petrecere

Pe acelaşi subiect

Fiul lui Sandokan, Marius Nișciuc, zis "Mariusică", a fost și el condamnat la 6 ani de închisoare și 11.950 lei amendă penală. De asemenea, unul din nepoții lui Sandokan, Răzvan Căldăraru, zis "Greuceanu", a primit o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni.

Procurorii au stabilit că cei trei au fost implicați într-un scandal, în 2016, în cartierul Obreja. Totul s-a întâmplat la o petrecere, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, Sandokan, împreună cu fiul și nepotul său, au vrut să se răzbune pe un rival, dar și alte alte persoane din anturajul acestuia. În timpul conflictului, s-au folosit pistoale, secure și alte arme, iar două persoane au fost rănite.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Marinică Bonculescu, zis Sandokan, s-a predat singur la poliție, live pe Facebook. "Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea"