Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu fusese rugat de prieteni să nu conducă beat și drogat. Noi detalii din dosar (Video)

Apar detalii șocante din ancheta lui Mario Iorgulescu, la fix un an de când fiul şefului LPF a omorât un tânăr, cu maşina. Înainte de accident, prietenii l-au rugat să nu se urce la volan beat şi drogat. Acum e judecat pentru omor, în lipsă, după ce toamna trecută a plecat în Italia şi nu s-a mai întors.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 05.10.2020, 21:17

Vezi și
  • Ies la iveală noi detalii din dosarului lui Mario Iorgulescu, cercetat pentru omor
  • Mai mult martori le-au spus procurorilor ca ar fi încercat să-l impiedice să se suie la volan
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

8 septembrie 2019, ora 3 şi două minute dimineaţa. Cu o viteză dublă faţă de limita legală, cu cocaină şi alcool în sânge, Mario Iorgulescu intră pe contrasens direct într-o maşină condusă de un tânăr tată, pe care îl ucide. Martorii au declarat în faţa procurorilor că au încercat să îl oprească.

Rechizitoriu dosar: "Deși fusese rugat anterior de martori să nu plece cu autoturismul în acea stare, inculpatul s-a urcat la volan după ce consumase o cantitate considerabilă de alcool, după ce consumase cocaină, și într-o stare de furie pe fondul crizei de gelozie.

În plus, Mario Iorgulescu vorbea la telefon cu câteva secunde înainte de impact. Venea de la o petrecere de lângă Bucureşti şi se îndrepta cu un bolid de 700 de cai putere, spre fosta lui iubită. O altă martoră a încercat să intervină.

Rechizitoriu dosar: "În jurul orei 02:00, întrucât inculpatul vorbea în continuare la telefon, martora i-a cerut acestuia să îi promită că nu va pleca cu mașina în acea stare".

Impactul fatal, la 5 secunde după încheierea apelului

122 de secunde a durat discutia dintre Mario Iorgulescu şi fosta lui iubită, timp în care gonea cu peste 120 de kilometri pe oră. Din momentul in care convorbirea s-a oprit în aproape cinci secunde a avut loc impactul.

La aproape două săptămâni după accident Mario Iorgulescu a fost transferat de părinţi la o clinică din Milano, fără acordul medicilor din România. Suspectul se află şi acum în Italia.

Aducerea în țară a lui Mario Iorgulescu se dovedește a fi o piatră de încercare pentru autoritățile române. El figurează că fiind internat într-o clinică privată din Italia, iar pe numele lui a fost emis un mandat european de arestare. Doar că, cel puțin teoretic, până când medicii din Italia nu vor da undă verde pentru aducerea luui Mario Iorgulescu in țară, acesta nu poate fi transferat.

Mario Iorgulescu a fost iniţial cercetat pentru ucidere din culpă, dar după declaraţiile martorilor e judecat pentru omor, infracţiune mult mai gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu fusese rugat de prieteni să nu conducă beat și drogat. Noi detalii din dosar (Video)