Antena Meniu Search
x

Mario Iorgulescu, scârbit de România: 'Toată lumea se crede rege pe burta goală'

În urmă cu numai trei ani, cu mult timp înainte de a provoca un accident mortal în timp ce conducea beat şi drogat, Mario Iorgulescu se declara scârbit de România şi de 'lumea care se crede rege pe burta goală'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 03.10.2019, 10:34

În 2016, Mario Iorgulescu studia la Geneva şi era scârbit de România
În 2016, Mario Iorgulescu studia la Geneva şi era scârbit de România - Arhivă

În urmă cu numai trei ani, cu mult timp înainte de a provoca un accident mortal în timp ce conducea beat şi drogat, Mario Iorgulescu se declara scârbit de România şi de 'lumea care se crede rege pe burta goală'.

În vârstă de 24 de ani, Mario Iorgulescu a fost transferat cu un avion privat la o clinică privată din Milano (Italia), după două săptămâni petrecute la Spitalul Elias, acolo unde a fost internat imediat după cumplitul accident produs pe 8 septembrie 2019.

În prezent, starea de sănătate a fiului lui Gino Iorgulescu, şeful Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), s-a îmbunătăţit considerabil, iar tânărul a început să meargă şi să mănânce singur.

În 2016, pe când era student în Geneva (Elveţia), Mario Iorgulescu posta pe reţelele de socializare un mesaj în care îi acuza pe prietenii săi, dar şi pe români, că sunt 'falşi'.

Pe acelaşi subiect

"Mă tot întreba lumea: 'în ţara când mai ajungi?'. Nu, mulţumesc, am foarte puţini prieteni adevăraţi în ţară, printre care sunt părinţii mei şi vărul meu Erwin. În rest, toţi sunt mai devreme sau mai târziu falşi...Eu nu mai vreau să trăiesc o viaţă falsă...Nu am de ce...

Aici în Geneva, m-am apucat să lucrez în diferite locuri, am tot ce vreau şi fac ce îmi place, nu am de ce să mă întorc la falsitate şi bătaie de joc unde toată lumea se crede rege pe burtă goală şi fără să aibe puţină demnitate.

Îmi cer scuze anticipat faţă de cei care nu sunt incluşi în acest mesaj. Nu vreau să mai continui că am foarte multe de spus, le mulţumesc din suflet părinţilor mei pentru oportunitatea asta şi cam atât am de spus, îmi cer scuze încă o data faţă de oamenii care nu sunt parte din categoriile menţionate mai sus. O zi bună va doresc tuturor", se arată în mesajul lui Mario Iorgulescu, citat de spynews.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Mario Iorgulescu, scârbit de România: 'Toată lumea se crede rege pe burta goală'