Antena Meniu Search
x

Video Marius Draghici, românul implicat în moartea a 39 de imigranţi ilegali, a fost condamnat. Vietnamezii, printre care şi copii, s-au sufocat în camionul său frigorific

Marius Drăghici, un român de 50 de ani, a fost condamnat, la Londra, la 12 ani şi 7 luni de închisoare pentru implicarea sa în decesul a 39 imigranţi ilegali vietnamezi. 

de Redactia Observator

la 12.07.2023, 08:59

Vezi și

Tragedia s-a petrecut în octombrie 2019. Cei 39 de oameni - bărbaţi, femei şi copii - au fost îmbarcaţi, în Franţa, într-un camion care a trecut, cu feribotul, în Marea Britanie. Dar, pe parcurs, imigranţii s-au sufocat din lipsă de aer şi niciunul nu a supravieţuit. 

Vietnamezii, inclusiv copii, au rămas fără aer. la temperaturi de până la 38,5 grade Celsius 

Cetățenii vietnamezi - inclusiv bărbați, femei și copii au fost descoperiți într-o zonă industrială din Grays, în octombrie 2019. Oamenii au murit când au rămas fără aer la temperaturi de până la 38,5 C (101 F), după ce au încercat cu disperare să strige după ajutor.

Organizatorii transportului au fost condamnaţi acum doi ani: un alt român, Gheorghe Nica, la 18 ani de detenţie, iar irlandezul Ronan Hughes, la 27 de ani. 

Complicii lor, printre care alţi doi români, au primit pedepse mai mici.

Marius Mihai Draghici a fost reținut de poliția din România în august anul trecut și acuzat de omor din culpă și conspirație pentru a ajuta la imigrația ilegală. Drăghici a fost judecat abia acum deoarece fugise în România, de unde a fost extrădat acum un an. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Marius Draghici, românul implicat în moartea a 39 de imigranţi ilegali, a fost condamnat. Vietnamezii, printre care şi copii, s-au sufocat în camionul său frigorific