Antena Meniu Search
x

Curs valutar

El este tânărul care s-a sinucis aruncându-se în cap, de pe un pod, pe autostrada spre Lugoj. Marius a lăsat un bilet de adio cutremurător

Tânărul care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe Autostrada Timişoara – Lugoj, se numeşte Marius Florin Bublea.

de Redactia Observator

la 02.06.2018 , 10:59

Tânărul care s-a sinucis, noaptea trecută, aruncându-se de pe un pod direct pe asfalt, pe Autostrada Timişoara – Lugoj, se numeşte Marius Florin Bublea.

Bărbatul este din Timişoara şi a lăsat în urmă doi copii şi o soţie îndurerată. 

Articolul continuă după reclamă

Nenorocirea s-a petrecut chiar înainte de miezul nopţii. Tânarul de 33 de ani ar fi venit cu o maşină de ocazie la podul ce se arcuieşte peste autostradă.

A fumat două ţigări şi şi-a sunat soţia căreia i-a mărturisit că vrea să-şi ia viaţa.

Femeia nu l-a luat în seamă, semne că nue era prima oară când bărbatul ameninţa că recurge la gesturi extreme.

De data asta, însă, a scris şi un bilet de adio, în care îşi cerea scuze pentru ce urma să facă. 

S-a descălţat, s-a urcat pe balustrada podului rutier şi a mers câţiva metri agăţat de gardul ce o străjuieşte până a ajuns în dreptul primei benzi de circulaţie a autostrăzii. 

Acolo a sărit în cap, de la aproximativ 6 metri, zdrobindu-se de asfalt.

Trupul neînsufleţit a fost găsit pe prima bandă a drumului de mare viteză în directia de mers spre Timişoara. Din primele cercetari făcute de oamenii legii rezultă faptul că bărbatul s-a aruncat în faţa maşinilor, şoferii fiind cei care au dat alarma la numărul de urgenţă 112.

Poliţiştii au găsit pe pod încălţămintea bărbatului dar şi câteva sticle.

Oamenii legii încearcă acum să înţeleagă ce anume l-a împins pe bărbat să-şi ia viaţa la 33 de ani, într-un mod atat de dramatic.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » El este tânărul care s-a sinucis aruncându-se în cap, de pe un pod, pe autostrada spre Lugoj. Marius a lăsat un bilet de adio cutremurător