Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mark Margolis a murit la 83 de ani. Actorul din "Breaking Bad" şi "Better Call Saul" a încetat din viaţă într-un spital din New York

Mark Margolis, actorul american cunoscut pentru interpretarea personajului Hector Salamanca din serialele de succes "Breaking Bad" şi "Better Call Saul", a murit la 83 de ani. După cum a transmis unul dintre apropiaţii săi, celebrul actor a încetat din viaţă la Spitalul Mount Sinai din New York în urma unei perioade scurte de suferinţă. Aceiaşi sursă a mai adăugat că soţia, Jacqueline, şi fiul, Morgan, i-au fost alături în ultimele momente, conform The Guardian.

de Adrian Popovici

la 04.08.2023, 21:23

Mark Margolis, care s-a descris în timpul unui interviu drept "un actor călător" a jucat în peste 60 de filme de-a lungul unei cariere care s-a întins pe cinci decenii, Criticii notează că a făcut parte din distribuţia unor pelicule precum "Scarface", "Ace Ventura" sau The Wrestler."

Cu toate acestea, abia atunci când l-a interpretat pe fel Hector Salamanca, Mark Margolis a ajuns la recunoaşterea şi aprecierea publicului internaţional. În Breaking Bad, Salamanca era un fost stăpân al unui imperiu al drogurilor, care comunica doar cu ajutorul unui clopoţel de aramă atașat scaunului său cu rotile. Aşa cum îşi aduc aminte fanii seriei, în cele din urmă, el a murit în mod dramatic. În 2012 a fost nominalizat la Emmy pentru actor invitat într-un serial.

Mark Margolis s-a născut în Philadelphia în 1939. După ce s-a mutat la New York, a învăţat artele teatrale sub coordonarea Stellei Adler și și-a început cariera. Publicaţia Deadline a raportat că Margolis a apărut în peste 50 de producţii de pe Broadway.

"A fost unic. Nu vom mai avea pe cineva ca el niciodată", a declarat Robert Kolker, manager şi prieten al lui Mark Margolis la scurt timp după moartea acestuia. "A fost un bun prieten pe tot parcursul vieţii. Am fost norocos să-l întâlnesc".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » Mark Margolis a murit la 83 de ani. Actorul din "Breaking Bad" şi "Better Call Saul" a încetat din viaţă într-un spital din New York