Antena Meniu Search
x

Video Martorii povestesc cum a fost potolit șoferul din Suceava care a blocat circulația la McDonald's. "L-au scos cu japca"

Glumele şi tupeul în trafic nu mai ţin în noul an. Doi şoferi scandalagii au fost scoşi cu forţa din maşini şi încătuşaţi, după ce i-au ironizat sau ignorat pe polițiști. Un taximetrist a dat muzica la maximum în timpul verificărilor, iar un tânăr a blocat, sfidător, o bandă de circulaţie pentru că stătea la coadă la fast food

de Adrian Obreja

la 03.01.2024, 19:21

Vezi și

Taximetristul, tras pe dreapta pentru că nu purta centura de siguranţă, a refuzat să se legitmeze, s-a certat cu poliţiştii şi, sfidător, a dat muzica tare.  A fost trântit pe asfalt şi încătuşat în câteva clipe. Chiar şi aşa, bărbatul a continuat să vocifereze. 

  • Martor: L-a scos pe şofer, dar nu ai văzut în ce fel? Că nu a vrut să deschidă uşa. Da, mă, da. Te abuzează, Poliţia! Degeaba nu te ia, mamă!
  • Adrian Obreja, reporter Observator: Incidentul a avul loc chiar aici, iar taximetristul probabil ar fi scăpat cu un avertisment pentru că nu purta centura. În schimb, a ţinut să-i ironizeze pe poliţişti, ba mai mult, i-a înjurat şi i-a ameninţat. 

Bărbatul a fost dus la secţie şi amendat cu 2.500 de lei

La Suceava, un alt şofer a ajuns în cătuşe după ce a refuzat să asculte indicaţiile unui echipaj de la Rutieră. 

Pe acelaşi subiect
  • Martor: Nu a vrut să le deschidă la poliţişti, nu a vrut să părăsească banda asta. A blocat circulaţia. I-a explicat acesta (n.r. poliţistul) frumos să plece, nu a vrut, frate. (L-au scos aceştia (n.r. poliţiştii) cu japca. 

Şoferul de 21 de ani stătea la coadă în faţa unui fast food din centrul oraşului. Chiar dacă bloca intersecţia, a refuzat în mod repetat dialogul cu agenţii. În cele din urmă, poliţiştii l-au scos cu forţa din maşină. 

Ionuț Epureanu, IPJ Suceava: Faţă de şofer, ulterior, s-a dispus măsura reţinerii permisului pentru 30 de zile şi sancţionarea contravenţională cu amenzi în valoare de aproape 6.000 de lei. 

După noua lege a siguranţei rutiere, condusul agresiv va fi sancţionat cu amenzi de aproape 3.000 de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Martorii povestesc cum a fost potolit șoferul din Suceava care a blocat circulația la McDonald's. "L-au scos cu japca"