Antena Meniu Search
x

Mărturia cutremurătoare a mamei bătute până la leşin de fiul ei, în centrul Capitalei: 'Copilul meu s-ar putea să mă omoare'

Scene de o cruzime rară au fost surprinse în centrul Capitalei. Un tânăr cu grave probleme psihice şi-a bătut sălbatic propria mamă. Sub privirile trecătorilor, a târât-o pe stradă, a trântit-o la pâmânt şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Minute întregi, nimeni nu a intervenit.

Vezi și

Scene de o cruzime rară au fost surprinse în centrul Capitalei. Un tânăr cu grave probleme psihice şi-a bătut sălbatic propria mamă. Sub privirile trecătorilor, a târât-o pe stradă, a trântit-o la pâmânt şi a lovit-o cu pumnii şi picioarele. Minute întregi, nimeni nu a intervenit.

Desculţ şi la bustul gol, bărbatul se năpusteşte asupra mamei sale cu o violenţă extremă. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum femeia este luată pe sus de la intrarea dintr-un magazin.

Trântită la pământ, mama îndură loviturile crunte. Timp în care nimeni nu intervine. 

Maria, victimă:

Mi-a dat doi pumni în cap, nu mai ştiu. Apoi, m-a trântit. 

Atacul sălbatic a început în curtea imobilului în care locuieşte. Dar reuşise să fugă din mâinile lui la magazinul deschis peste drum. 

Maria, victimă:

Vă rog frumos să mă ajutaţi, să-l opriţi... Copilul meu are o boală gravă, psihică, s-ar putea să mă omoare. 

Deşi femeia abia se mai poate mişca, bărbatul o ridică de jos doar ca să o trântească din nou. Un taximetrist iese din maşină şi priveşte impasibil scenele îngrozitoare. La fel şi alţi trecători. În timp ce femeia putea fi ucisă la nici un metru de ei. 

Cei care administrează camerele de supraveghere au văzut ce se întâmplă şi s-au grăbit să intervină.

Dragoş Costache:

Noi am sunat şi la 112 pentru că cei care stăteau acolo la magazin nu au fost în stare să sune nici la ambulanţă.

Între timp, un tânăr se hotărăşte să acţioneze. Femeia încerca disperată să se agaţe de cineva iar atacatorul o mai târăşte câţiva metri. 

Alin - martor:

Am întrebat ce se întâmplă şi vecinul mi a zis să intervin că o omoară în bătaie de ceva vreme. 

M-am dus după el, am încercat să îl imobilizez şi atunci i-a dat drumul.

Agresorul are 40 de ani şi suferă de afecţiuni psihice. Urmează tratamente medicale de ani de zile. Vineri a anunţat că se simte rău şi că are nevoie de ajutor.

Niculaie - tatăl bărbatului:

I-a zis mamei că îi e rău, am mers la spital, o doamnă doctor de acolo i-a spus nu are nimic şi să meargă la muncă.

Medicul i-a prescris nişte pastile de somn, iar părinţii cred că i-au făcut mai mult rău. 

Cei care au privit actele de violenţă fără să intervină ar putea răspunde penal. 

Mirela Drugă - Poliţia Capitalei:

Lăsarea fără ajutor a unei persoane şi constă în fapta de a nu sesiza autorităţile în condiţiile în care viaţa sau integritatea unei persoane sunt puse în pericol.

Poliţiştii au deschis un dosar de violenţă în familie iar medicii vor trebui să constate dacă fiul avea sau nu discernământ atunci când şi a lovit sălbatic mama. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Mărturia cutremurătoare a mamei bătute până la leşin de fiul ei, în centrul Capitalei: 'Copilul meu s-ar putea să mă omoare'