Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturia pensionarei terorizate de 20 de ani de clanul de rromi Cârpaci. "Vor locuinţa. Vor să plec"

O lege votată astăzi de Parlament pedepseşte cu închisoare clanurile de interlopi care fac averi prin metode crude. Îşi terorizează vecinii până bieţii oameni acceptă să le vândă casele la preţuri derizorii. O bandă nemiloasă a pus mâna, astfel, pe o mulţime de clădiri istorice din centrul Timişoarei. Ajunsă la capătul puterilor, o familie care ţine piept interlopilor de 20 de ani, a cerut acum autorităţilor să o ajute mai mult. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 20:06

Astfel de atacuri sunt modul obişnuit de acţiune al interlopilor din temutul clan Cârpaci, care vor să îşi alunge vecinii. Din săritură, un individ îndoaie capota maşinii victimei sale. Altul îi distruge oglinzile în timp ce copiii din clan devastează portierele.

Înarmaţi cu bâte, atacatorii sparg apoi luneta şi stopurile. Următoarea ţintă - camera de supraveghere pe care vecinii o instalaseră pentru a dovedi că sunt terorizaţi non-stop. 

O femeie se plânge că e terorizată de clanul Cârpaci de 20 de ani

Vezi și

Proprietara maşinii şi victima clanului este o pensionară care se plânge că este intimidată de 20 de ani de interlopi. 

Pe acelaşi subiect

"Vor locuinţa! Locuinţa! Vor să plec. O asemenea ură, pentru ca să îţi ia locuinţa ta. Deci asta este motivaţia, n-au altă motivaţie", a spus Camelia Dragoş, proprietara terorizată.

"Ziua nu mai puteam trece prin curte fără să fim înjuraţi. Loviţi cu mingea. Inclusiv fiica mea gravidă a fost lovită în spate cu mingea", a mai spus Camelia Dragoş.

Unul dintre indivizii care i-au vandalizat maşina a fost reţinut 24 de ore pentru distrugere, dar s-a întors acasă a doua zi. În opt ani, Poliţia locală a dat o singură amendă în acest scandal. 1.000 de lei pentru depozitarea de materiale de construcţii în curtea comună. 

Legea prin care membrii clanului riscă până la cinci ani de închisoare

"Pe partea de violenţă şi pe partea de ordine publică, cel mai adesea a fost sesizată Poliţia Naţională, ei au făcut câteva demersuri, dar nu au dus la un rezultat aşteptat", a declarat Matei Creiveanu, administrator public Timişoara.

O lege votată astăzi în Camera Deputaţilor va ajuta proprietarii aflaţi în această situaţie. Proprietarii vor putea obţine ordine de restricţie împotriva vecinilor agresivi. Terorizarea locatarilor pentru a-i forţa să îşi vândă casa devine faptă penală, pedepsită cu până la cinci ani de închisoare. Legea a fost propusă tocmai pentru a apăra oamenii de practica clanurilor interlope din Timişoara, care au pus mâna în mod violent pe sute de locuinţe, unele monumente istorice.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Mărturia pensionarei terorizate de 20 de ani de clanul de rromi Cârpaci. "Vor locuinţa. Vor să plec"