Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Descinderi la un clan de romi care terorizează Timişoara. Intră peste vecini în case cu topoarele şi le distrug bunurile

Autorităţile din Timişoara au mers astăzi la locuinţa unui clan de romi acuzat că-şi terorizează vecinii. Victimele povestesc că de ani de zile, bunurile lor sunt distruse şi trăiesc cu groaza că ar putea fi atacate. Apropiaţii acestora spun că vecinii agresivi sfidează orice reguli de convieţuire şi - nu de puţine ori - ar fi defilat cu topoare și un pistol prin curte. 

de Redactia Observator

la 28.05.2024 , 14:08

Unul dintre bărbații care apare în imaginile surprinse de camerele de supraveghere a fost reţinut şi este cercetat în stare de libertate pentru două acte de distrugere. Proprietarii apartamentului râvnit de clanul de romi spun că au sunat de mai multe ori la poliție și au făcut tot ce putea legea în ultimii 20 de ani, însă în zadar.

Proprietarii povestesc că acțiunile violente ale vecinilor rromi s-au întețit, astfel că au scris din nou primăriei, reclamând inclusiv faptul că au făcut modificări într-unul dintre apartamente și că ar fi pus în pericol structura de rezistenţă a imobilului, unul istoric. Tocmai de aceea reprezentanţi ai primăriei, de la poliţia locală, direcţia de patromoniu au vrut să inspecteze locuinţa, însă nu li s-a permis accesul. Ceilalți proprietari spun ca sunt terorizați și nu mai știu ce să facă.

În Timişoara situația nu este singulară

Vezi și

Este doar unul dintre multiplele cazuri care se îmtâmplă la Timișoara. Este vorba de un adevărat fenomen, astfel încât cei care se află în astfel de situații și sunt constrânși să-și vândă apartamentele la prețuri derizorii, sa fie protejați de lege.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Descinderi la un clan de romi care terorizează Timişoara. Intră peste vecini în case cu topoarele şi le distrug bunurile