Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturia teribilă a şoferului de camion lovit de un avion, pe o şosea din Galaţi: "Eram sub volan. Dacă povestesc, nu crede nimeni!"

Pe o şosea din Galaţi, un camion a fost lovit de un avion. În timpul unei aterizări forţate, aeronava a agăţat remorca. Mărturia şoferului e teribilă, el trăind clipe de groază.

de Redactia Observator

la 07.06.2018 , 09:28

Pe o şosea din Galaţi, un camion a fost lovit de un avion. În timpul unei aterizări forţate, aeronava a agăţat remorca. Mărturia şoferului e teribilă, el trăind clipe de groază.

Bărbatul şi-a văzut moartea cu ochii şi recunoaşte că nimeni nu l-ar crede dacă ar povesti ce s-a întâmplat. Din fericire, a scăpat nevătămat.

Articolul continuă după reclamă

"Mare noroc. Am rămas cu sperietura, dar bine că sunt sănătos şi am scăpat aşa. L-am vzut venind din stânga. L-am văzut cum a întors, dar era sus la altitudine, dar dintr-o dată a pierdut din altitudine. Şi când l-am văzut cum vine înspre mine, reacţia era... Deja eram sub volan. Am călcat frâna. Cred că dacă aş povesti cuiva că m-a lovit avionul şi eram cu camionul, ar râde, sau ar lua-o de glumă. Nu m-ar crede nimeni.", a declarat şoferul camionului. 

La câţiva paşi, fumegă încă aeronava care s-a prăbuşit. Împrăştia insecticid pe un lan de grâu din zonă şi zbura la o altitudine joasă. În momentul în care a traversat şoseaua, a coborât prea aproape de sol şi a lovit camionul. Partea din faţă a remorcii a fost distrusă în urma impactului. După ce a aterizat forţat pe câmp, avionul a luat foc. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mărturia teribilă a şoferului de camion lovit de un avion, pe o şosea din Galaţi: "Eram sub volan. Dacă povestesc, nu crede nimeni!"