Antena Meniu Search
x

Video Mărturii cutremurătoare ale angajaţilor din benzinăria din Bucureşti în care a fost găsit un bebeluş mort

Descoperire înfiorătoare în toaleta unei benzinării din Bucureşti. Cadavrul unui nou-născut a fost găsit de femeia care face curăţenie. Camerele de supraveghere i-ar putea ajuta pe anchetatori să dea de femeia care l-a abandonat acolo.

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 02.07.2021, 19:33

Vezi și
  • Anchetatorii vor să stabilească dacă pruncul era viu când a fost aruncat.

Angajaţii benzinăriei spun că, înainte să fie descoperit cadavrul, în toaleta benzinăriei din Sectorul 2 ar fi intrat două femei. După ce au plecat, îngrijitoarea a intrat în baie şi a dat peste trupul nou-născutului.

Totul s-ar fi întâmplat în jurul orei 13.30, iar cea care a semnalat cazul ar fi femeia de serviciu a benzinăriei după ce a descoperit mai multe urme de sânge în toaletă. Aceasta şi-a anunţat superiorul care, la rândul său, a chemat Poliţia.

Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. Vor să vadă dacă pot, în acest fel, s-o identifice pe cea care a lăsat acolo copilul. 

Anchetatorii vor să stabilească dacă pruncul era viu când a fost aruncat

Oamenii sunt cutremuraţi de situaţie: "Este incredibil pentru că eu am un copil de un an. Nu concep ca cineva să facă aşa ceva. E inadminisbil, nu ai cum să faci aşa ceva", "Sunt lipsite de orice simţ omenesc. Trebuia să se ducă la medic dacă nu voia să-l ţină", "Ori s-a întâmplat să avorteze, s-a speriat şi a fugit, ori i s-a făcut rău pe-aici şi a zis: Unde să mergem, să nu ne vadă cineva, decât la Peco".

Medicii legişti urmează să stabilească dacă pruncul era viu când a fost aruncat, caz în care mama riscă să ajungă la închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mărturii cutremurătoare ale angajaţilor din benzinăria din Bucureşti în care a fost găsit un bebeluş mort