Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Mărturii cutremurătoare ale mamei băiatului violat de Lajos Kristof: "Când ceream să vină copiii acasă, devenea agresiv"

Antrenorul de genii, prins în flagrant în timp ce viola un băiat de 14 ani, a recunoscut fapta şi a fost arestat. Mama victimei spune că bărbatul i-a convins copilul, prin bani şi cadouri, să se mute la el şi să nu mai meargă acasă. Mai mult, femeia crede că şi fiul ei cel mic a fost abuzat sexual de individ

de Redactia Observator

la 21.07.2024 , 19:27

Lajos Kristof le-a mărturisit anchetatorilor că l-a violat pe copilul de 14 ani. A negat însă că ar fi şi alte victime, din rândul copiilor pe care-i îndruma din postura de mentor. Mama băiatului agresat sexual face mărturisiri cutremurătoare. Antrenorul de genii a ajuns în viaţa familiei într-un moment în care băieţii erau vulnerabili - încercau să depăşească divorţul părinţilor. 

"Oamenii din jurul lui i-au acordat credit şi asta m-a derutat, m-a făcut să am încredere. A avut grijă să se înconjoare de oameni sus puşi, care aveau o imagine foarte bună. Nu dădea de bănuit că ar fi ceva în neregulă cu el", povesteşte mama copilului abuzat.

Lajos Kristof a reuşit să-i controleze ambii copii

Vezi și

Lajos Kristof a reuşit, spune femeia, să-i controleze ambii copii, de 13 şi 14 ani. "Începuse să devină intruziv şi să încalce nişte limite pe care eu le puneam faţă de copii. El în mod voit îi influenţa să nu mă asculte, să meargă la el acasă. Până când nu am putut să îi mai iau deloc de la el. Când deveam mai fermă şi ceream să vină copiii acasă, devenea agresiv", adaugă mama copilului abuzat.

Pe acelaşi subiect

Dovadă sunt mesajele între mamă şi antrenorul de genii. Individul o ameninţa că băieţii nu se mai întorc acasă niciodată şi îi reproşa că nu e un părinte bun. "El îi controla la maxim, le-a dăruit telefoane scumpe, avea aplicaţii de urmărire şi ascultare. Trimitea taxiuri după ei la şcoală şi îi aducea la el acasă. Nu au mai venit deloc vreo câteva luni", mai spune mama copilului abuzat.

Trauma băiatului este departe de a se fi vindecat

Iar trauma băiatului este departe de a se fi vindecat. "Inclusiv ieri la parchet a declarat copilul că îl duce la Paris. Copilul este încă în faza de negare. Aştept să se detaşeze de acest malefic şi să poată să se deschidă, să ne dea mai multe detalii", a declarat mama copilului abuzat.

Actriţa Maia Morgenstern, director la teatrul evreiesc, unde Lajos Kristof era producător la spectacole, spune că a fost şocată când a aflat despre fapta colaboratorului. Pentru că a violat un minor care nu a împlinit 16 ani, iar diferenţa de vârstă dintre ei este mai mare de cinci ani, antrenorul de genii riscă până la 10 ani de inchisoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Mărturii cutremurătoare ale mamei băiatului violat de Lajos Kristof: "Când ceream să vină copiii acasă, devenea agresiv"