Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturisirea Gabrielei, tânăra mamă ucigașă din Botoșani. Și-a motivat înfiorătoarea faptă: Nu era pregătită să fie mamă (VIDEO)

Tânăra de 21 de ani, angajata unui fast-food din Botoşani, a rămas însărcinată, însă i-a fost teamă să îşi asume rolul de mamă.

de Redactia Observator

la 27.09.2017 , 20:30

Mărturisirea Gabrielei, tânăra mamă ucigașă din Botoșani. Și-a motivat înfiorătoarea faptă: Nu era pregătită să fie mamă

Tânăra de 21 de ani, angajata unui fast-food din Botoşani, a rămas însărcinată, însă i-a fost teamă să îşi asume rolul de mamă, aşa că la patru zile de la naştere, imediat ce a ieşit din Maternitate, şi-a ucis copilul şi a încercat să ascundă urmele.

Gabriela B. este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născutse în urmă cu trei zile.

"Tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate. În cursul aceleaşi zile, fata a decis suprimarea vieţii copilului", precizează anchetatorii.

Articolul continuă după reclamă

Fata este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Părinţii săi sunt divorţaţi, iar mama se afla la muncă în Italia.

Alarma a fost dată chiar de mama tinerei, căreia fata i-a spus că a dat copilul spre adopție, neputând să-l întrețină.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Mărturisirea Gabrielei, tânăra mamă ucigașă din Botoșani. Și-a motivat înfiorătoarea faptă: Nu era pregătită să fie mamă (VIDEO)