Antena Meniu Search
x

Masca de protecție ar putea deveni obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, în piețe și în stațiile STB

Purtarea măştilor de protecţie ar putea deveni obligatorie în spaţiile deschise din București, în cazul în care Comitetul Municipal pentru Situaţii de Urgenţă va adopta o hotărâre în acest sens. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2020, 15:30

Masca de protecție ar putea deveni obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, în piețe și în stațiile STB
Masca de protecție ar putea deveni obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, în piețe și în stațiile STB - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta
  • De asemenea, măștile de protecție vor fi obligatorii în permanență în stațiile STB, gări și autogări.
  • La fel, vom purta măști în orice situație în care se formează grupuri mai mari de trei persoane care nu fac parte din aceeași familie. 

Potrivit unor surse, pe masa autorităților locale se află propunerea ca masca de protecție să devină obligatorie în Centrul Vechi de la ora 12.00 şi până la ora 23.00, iar în piețe, târguri, expoziţii, pe toată durata de funcționare, în intervalul orar: 08.00-12.00 și 17.00-21.00.

De asemenea, măștile de protecție vor fi obligatorii în permanență în stațiile STB, gări și autogări.

La fel, și în orice situație în care se formează grupuri mai mari de trei persoane care nu fac parte din aceeași familie. 

Dacă va fi acceptată de Comitetul pentru Situații de Urgență, o astfel de măsură ar urma să intre în vigoare în cel mult 24 de ore.

Acest articol a fost realizat cu informațiile transmise de reporterul Observator Andreea Milea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Masca de protecție ar putea deveni obligatorie în Centrul Vechi al Capitalei, în piețe și în stațiile STB