Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mascaţii au descins la sediul ministerului Transporturilor. Percheziții de amploare într-un dosar de delapidare

Poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române efectuează, la această oră, percheziţii în cinci locaţii, printre care si Ministerul Transporturilor.

de Redactia Observator

la 14.06.2018 , 07:32

Mascaţii au descins la sediul ministerului Transporturilor. Percheziții de amploare într-un dosar de delapidare Mascaţii au descins la sediul ministerului Transporturilor. Percheziții de amploare într-un dosar de delapidare

Poliţiştii Direcţiei de Poliţie Transporturi a Poliţiei Române efectuează, la această oră, percheziţii la sediul Ministerului Transporturilor, dar și la sediilor unor societăți comerciale din București. 

Acuzaţiile sunt de delapidare şi fals intelectual şi privesc supraevaluarea montării unor sisteme de supraveghere în unele trenuri ale CFR.

Aceste activităţi au drept scop identificarea şi ridicarea unor bunuri şi înscrisuri, în vederea probării activităţii infracţionale a mai multor persoane, cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, delapidare şi fals intelectual, în dauna unei societăţi comerciale.

Articolul continuă după reclamă

Prejudiciul cauzat, estimat până în prezent, este de aproximativ de 156.000 de lei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Mascaţii au descins la sediul ministerului Transporturilor. Percheziții de amploare într-un dosar de delapidare