Antena Meniu Search
x

Un român a rămas fără mașina de 50.000€ la intrarea în țară. Autoturismul de lux era căutat în Italia şi Elveţia

Polițiștii de frontieră au confiscat un autoturism de lux, în valoare de 50.000 de euro, la Vama Albița. Mașina, care figura în bazele de date ca fiind furată, erau căutată de autoritățile din Italia și Elveția.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 05.11.2020, 14:04

Mașina descoperită la Vama Albița era căutată de autorităţile din Italia şi Elveţia
Mașina descoperită la Vama Albița era căutată de autorităţile din Italia şi Elveţia - Poliția de Frontieră
  • Autoturismul marca Lexus furat, căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, a fost descoperit la Vama Albiţa.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Lexus căutat de autorităţile din Italia şi Elveţia, care figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat.

”În ziua de 04 noiembrie a.c., în jurul orei 23.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi R.Moldova, în vârstă de 40 de ani, care conducea un autoturism marca Lexus.  Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului în cauză,  poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalări introduse de autorităţile din Italia, respectiv Elveţia”,transmite Poliţia de Frontieră.

Bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în luna februarie, din Polonia, în urma consultării unui site de vânzări auto, şi că a plătit suma de 23.000 de euro. Acesta a mai declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul în cauză este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu, scrie News.ro.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de  240.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un român a rămas fără mașina de 50.000€ la intrarea în țară. Autoturismul de lux era căutat în Italia şi Elveţia