Antena Meniu Search
x

Maşină cuprinsă de flăcări, pe o stradă din Focşani. Incendul a izbucnit din cauza unei lămpi de iluminat din portbagaj

Un autoturism a fost cuprins de flăcări, miercuri, pe o stradă din municipiul Focşani, incendiul izbucnind din cauza unui scurt circuit la o lampă de iluminat din portbagajul maşinii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

de Redactia Observator

la 24.05.2023, 15:55

O maşină a fost cuprinsă de flăcări, pe o stradă din Focşani - Shutterstock

"Miercuri, 24 mai, în jurul orei 14,00, în urma unui apel primit la numărul unic de urgenţă 112, pompierii militari au fost alertaţi despre faptul că pe strada Doctor Telemac din municipiul Focşani, un autoturism aflat în staţionare a fost cuprins de flăcări. Ajunşi la locul evenimentului, pompierii militari au localizat în cel mai scurt timp incendiul, care se manifesta la compartimentul portbagaj. Incendiul a fost lichidat în mai puţin de 15 minute", a precizat IPJ Vrancea, potrivit Agerpres.

Potrivit pompierilor, din cercetările efectuate a rezultat că incendiul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la o lampă de iluminat din portbagaj.

Pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteți de acord ca evazioniștii sub 1 milion de euro să scape de închisoare dacă dau banii înapoi?

Observator » Evenimente » Maşină cuprinsă de flăcări, pe o stradă din Focşani. Incendul a izbucnit din cauza unei lămpi de iluminat din portbagaj