Antena Meniu Search
x

Maşină de poliţie făcută praf, la ieşirea din Botoşani. Un agent de la Rutieră a ajuns la spital

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier din Botoșani a ajuns la spital, după ce autospeciala în care se afla a fost izbită de un microbuz, pe DN 29 Botoșani - Suceava, în apropiere de zona de campare de la Pacea.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2020, 13:35

Maşină de poliţie făcută praf, la ieşirea din Botoşani. Un agent de la Rutieră a ajuns la spital - stiri.botosani.ro
  • Agentul rănit în accident are 34 de ani.
  • Toți șoferii implicaţi în accident au fost testați alcoolscopic, rezultatele fiind negative.

Accidentul a avut loc în jurul orei 11:40.

Potrivit anchetatorilor, autospeciala era condusă de un echipaj aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, fiind acroșată în partea din spate de un microbuz al cărui conducător auto nu a păstrat distanța regulamentară în mers.

„În urma impactului, autospeciala a fost proiectată într-un autoturism care rula din sens opus. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unui agent de poliție, care a fost transportat la spital.

Toate persoanele implicate în eveniment au fost testate alcoolscopic, rezultatele fiind negative”, a declarat pentru stiri.botosani.ro Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Agentul rănit în accident are 34 de ani și este în stare stabilă, prezentând leziuni ușoare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, în funcție de rezultate, să se dispună măsuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Maşină de poliţie făcută praf, la ieşirea din Botoşani. Un agent de la Rutieră a ajuns la spital