Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ANIMAŢIE. Maşină făcută praf, în Mehedinţi: cum s-a produs accidentul înfiorător. Doi şoferi au trecut în viteză pe lângă răniţi, fără să oprească

Impact şocant pe o şosea din Mehedinţi! O maşină în care erau cinci oameni, printre care şi un copil, s-a izbit violent de un podeţ şi s-a răsturnat. Doi şoferi au trecut în viteză pe lângă răniţi fără să oprească. În urma lor, localnicii au chemat ajutoare. A fost nevoie de mai multe echipaje de intervenţie şi un elicopter ca să ducă victimele la spital.

de Redactia Observator

la 19.10.2024 , 19:17

Accidentul înspăimântător a avut loc la jumătatea drumului dintre Drobeta-Turnu Severin şi Filiaşi. Maşina se răstoarnă într-un nor de praf, în timp ce şoferul camionului din spate o depăşeşte impasibil şi în viteză.

Şoferiţa şi copilul său, grav răniţi

În maşina condusă de o femeie erau fiul ei, în vârstă de 12 ani, soţul, fratele şi socrul ei. Doi pasageri au izbutit să iasă pe picioarele lor din automobilul care s-a făcut zob. Şoferiţa şi copilul său au fost grav răniţi. Un elicopter a preluat-o pe femeie şi a dus-o de urgenţă la spitalul de la Craiova.

Vezi și

"Toate cele cinci victime au fost asistate de către echipajele SAJ şi SMURD şi au fost transportate la UPU Craiova şi Drobeta-Turnu Severin", a declarat Mirel Gavrilă, ISU Strehaia.

Primele indicii arată poliţiştilor că lipsa de experienţă a şoferiţei ar fi de vină pentru accident. De la începutul anului, la fiecare trei accidente produse pe şosele ţării o persoană şi-a pierdut viaţa. Tot în aceeaşi perioadă, 26.000 de şoferi au fost prinşi conducând sub influenţa alcoolului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » ANIMAŢIE. Maşină făcută praf, în Mehedinţi: cum s-a produs accidentul înfiorător. Doi şoferi au trecut în viteză pe lângă răniţi, fără să oprească