Antena Meniu Search
x

Mașină furată din spălătorie, la Piteşti! Un angajatul a dispărut cu maşina de lux a unui client. Hoţul nu are nici permis

Un bărbat şi-a lăsat maşina la spălătorie dar s-a trezit fără ea. Un angajat din tura de noapte, fără permis de conducere, a luat autoturismul şi a fugit.

Vezi și

Incident şocant în Piteşti. Un bărbat şi-a lăsat maşina la spălătorie dar s-a trezit fără ea. Un angajat din tura de noapte, fără permis de conducere, a luat autoturismul şi a fugit. Ar fi luat maşina scumpă ca să-şi impresioneze proaspăta iubită, spune patronul. Poliţiştii îl caută acum pe individ, dar şi autoturismul.

Angajatul nu a ţinut cont de camerele de supraveghere, care au înregistrat tot planul furtului şi toate ezitările tânărului. Cert este că proprietarul maşinii a avut un şoc când s-a văzut fără maşina pe care o lăsase la spălătorie peste noapte doar ca să-i fie curăţată. 

Adrian Florescu, patronul Spălătoriei Auto:

Înaintea începerii programului, venind aici, nevăzând maşina, am derulat imediat imaginile de pe camerele de supraveghere. Cel care trebuia să cureţe maşina el a şi furat-o.

Florin Răduică, păgubit:

Mi-a arătat filmarea pe cameră că a dispărut. Un angajat a luat maşina şi a ieşit, a plecat cu ea pe poartă. Nu mă gândeam că dispare, am lăsat-o cu încredere. 

Maşina nu e deloc ieftină şi fusese cumpărată de curând.

Florin Răduică, păgubit:

Am dat pe ea 17.000 de euro. Are GPS, am înţeles, dar nu e activat. Deci, e greu s-o găsească şi Poliţia.

Patronul spălătoriei e şi el şocat. Individul, de 37 de ani, din Slatina, lucra la el din luna mai. Recent, îşi făcuse o iubită pe care ar fi dorit s-o impresioneze. Ăsta ar fi fost şi motivul furtului, bănuieşte şeful.

Adrian Florescu, patronul Spălătoriei Auto:

Eu cu el n-am avut nici cea mai mare problemă. Din contră, a fost un angajat model. Nu are nici permis de conducere.

Păgubitul şi patronul spălătoriei au mers împreună la Poliţie şi au reclamat furtul. Banii pentru autoturism au fost trimişi de soţie, care lucrează în Italia. 

Poliţiştii încearcă acum să dea de urma hoţului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mașină furată din spălătorie, la Piteşti! Un angajatul a dispărut cu maşina de lux a unui client. Hoţul nu are nici permis