Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un poliţist din Moineşti a plecat în misiune cu o autospecială tractată după ce maşina s-a stricat pe drum!

Un poliţist din Moineşti a plecat într-o misiune cu autospeciala tractată după ce maşina s-a stricat pe drum în timp ce răspundea unui apel la 112.

de Redactia Observator

la 23.10.2017 , 11:43

Un poliţist din Moineşti a plecat în misiune cu o autospecială tractată

Un poliţist din Moineşti a plecat într-o misiune cu autospeciala tractată după ce maşina s-a stricat pe drum în timp ce răspundea unui apel la 112.

Poliţistul băcăuan a fost primul care a răspuns apelului unic de urgenţă şi a pornit în misiune, însă pe drum autospeciala MAI s-a stricat şi nu a mai pornit. Agentul a solicitat ajutor prin staţie, însă răspunsul primit a fost... incredibil.

Superiorii l-au sfătuit să se descurce singur, aşa că bărbatul nu a stat prea mult pe gânduri şi a rugat un alt şofer să-l tracteze până la locul intervenţiei, notează antena3.ro.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii se plâng că parcul auto este depăşit, iar multe dintre maşini ar fi trebuit casate de câţiva ani. Ministerul nu are însă bani şi pentru maşinile din teritoriu, aşa că acolo agenţii se descurcă cum pot.

În multe cazuri plătesc din buzunar reparaţiile maşinii de serviciu, spălătoria sau chiar şi benzina.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Un poliţist din Moineşti a plecat în misiune cu o autospecială tractată după ce maşina s-a stricat pe drum!