Antena Meniu Search
x

Galerie foto Mașină spulberată de TIR, pe Valea Oltului. Traficul a fost blocat total, pe ambele sensuri de mers

Trafic blocat total, astăzi, pe Valea Oltului, în urma unui accident rutier produs în localitatea Racovița. Potrivit IPJ Vâlcea, două persoane au fost rănite, după ce o mașină și un TIR au intrat în coliziune. 

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 12:03

Accidentul s-a produs, miercuri dimineață, pe DN7, în localitatea Racovița, județul Vâlcea. Din primele informații, este vorba despre o coliziune între un autoturism și un TIR.

Mașină spulberată de TIR, pe Valea Oltului

La fața locului au intervenit două autospeciale cu apă și spumă, un echipaj SMURD și șapte subofițeri din de la stația Brezoi. "Accident rutier în localitatea Racovița, DN 7 – Balota, un autoturism și un TIR, posibil două victime. Nu sunt persoane încarcerate. Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers", anunță reprezentanții ISU Vâlcea.

Polițiștii vâlceni au transmis că, în urma impactului, a rezultat rănirea a două persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Mașină spulberată de TIR, pe Valea Oltului. Traficul a fost blocat total, pe ambele sensuri de mers