Antena Meniu Search
x

O mașină înmatriculată în Marea Britanie și burdușită cu țigări de contrabandă a rămas blocată într-un pârâu din Vicovu de Sus

Șoferul unei mașini burdușite cu țigări de contrabandă a reușit să scape de polițiștii de frontieră, deși autoturismul a rămas blocat într-un pârâu din Vicovu de Sus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 07.07.2020, 17:36

Polițiștii de frontieră îl caută pe șoferul autoturismului
Polițiștii de frontieră au descoperit țigări de contrabandă în valoare de circa 141.000 de lei - Poliția de Frontieră
  • În mașină au fost descoperite peste 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă.
  • Polițiștii de frontieră îl caută pe șoferul mașinii.

Polițiștii de frontieră din cadrul sectoarelor Brodina și Vicovu de Sus au descoperit luni, pe raza localității Straja, un autoturism Audi A6 despre care bănuiau că este implicat în traficul de țigări.

Polițiștii de frontieră au încercat să oprească mașina înmatriculată în Marea Britanie, însă șoferul a continuat deplasarea în viteză.

După circa trei kilometri, pe raza localității Vicovu de Sus, mașina burdușită cu țigări de contrabandă a rămas blocată într-un pârâu, iar șoferul a luat-o la fugă prin vegetația din apropiere.

În ciuda celor șase focuri de avertisment trase, polițiștii nu au reușit să-l oprească pe șoferul autoturismului.

Conform polițiștilor de frontieră, "în mașina abandonată au fost descoperite 12.050 de pachete cu țigări, de proveniență Belarus şi Duty Free, în valoare de 140.985 lei. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională - în valoare de 10.000 lei - a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor".

Cercetările continuă pentru depistarea tuturor persoanelor implicate în rețeaua de trafic de țigări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O mașină înmatriculată în Marea Britanie și burdușită cu țigări de contrabandă a rămas blocată într-un pârâu din Vicovu de Sus