Antena Meniu Search
x

Video Maşini mortuare, în faţa Guvernului. Angajaţii de la pompe funebre sunt revoltaţi că trebuie să îmbrace morţii de COVID-19

Protest inedit cu dricuri în Piaţa Victoriei din Capitală. Zeci de oameni de la firmele de pompele funebre din ţară, îmbrăcaţi în combineazoane au venit cu maşinile mortuare în faţa Guvernului.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 22.04.2021, 14:44

Revoltaţi de ordinul prin care trebuie să se ocupe de îmbrăcarea morţilor de COVID-19, angajaţii de la pompe funebre au scos mai multe sicrie şi cruci din maşini, în semn de protest. 

Au venit 40-50 de autoturisme, mașini mortuare, dricuri care au fost trase în fața Guvernului. Sunt nemulțumiți de ordinul emis de Ministerul Sănătății conform căruia reprezentanți ai pompelor funebre trebuie să se ocupe de îmbrăcarea persoanele care au murit după ce au făcut COVID-19. Protestararii au reclamat că nu există niciun fel de norme de aplicare, că sunt expuși la riscuri foarte mari şi spun că practic nimeni nu ştie ce se va întâmpla când cineva trebuie să se ocupe de o persoană care a decedat în urma infectării cu coronavirus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Maşini mortuare, în faţa Guvernului. Angajaţii de la pompe funebre sunt revoltaţi că trebuie să îmbrace morţii de COVID-19