Antena Meniu Search
x

Video Maşini parcate neregulamentar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi, la o zi distanţă după scandalul din Constanţa în care o femeie a fost umilită de Poliţia Locală

La Constanţa, legea se aplică rar, dar bine! La 24 de ore după incidentul în care o familie cu dizabilităţi a fost umilită de poliţiştii locali, care i-au ridicat maşina, multe locuri de parcare speciale... erau ocupate de vehicule fără însemne. Nici măcar paznicii din centrele comerciale nu i-au deranjat pe soferi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 05.01.2023, 20:10

Vezi și

La o zi după ce o familie cu dizabilităţi s-a trezit cu maşina ridicată de Poliţia Locală la un centru comercial din Constanţa pe motiv că nu aveau documentele justifictive în geam, astăzi aproape toate locurile de parcare dintr-un mall din oraş sunt pline. Din 14 autotorisme care sunt parcate pe locurile special destinate persoanelor cu dizabilităţi, doar jumătate dintre maşini au în geam documentele justificative.

Iar obiceiurile proaste dispar greu. În parcarea mallului în care a avut loc incidentul zilele trecute, în continuare sunt parcate maşini în mod neregulamentar. Nu şi ieri însă. Poliţiştii locali au ingnorat indicii evidente. Maşina familiei cu dizabilităţi nu avea pe bord ecusonul de parcare, dar era vizibil adaptată pentru a fi condusă de un şofer cu probleme locomotorii. În plus, proprietara îi acuză pe agenţi că au fost cel puţin nepoliticoşi.

Poliţia locală, însă, pare că ignoră realitatea din parcările din oraş. "În momentul de faţă nu vreau să comentez acest aspect", a declarat Adrian Palade - sef serviciu rutier Poliția Locală. Reprezentanţii primăriei Constanţa nu au răspuns solicitării reporterilor Observator, care i-au întrebat câte controale au făcut astăzi la locurile de parcare pentru persoane cu dizabilităţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Maşini parcate neregulamentar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilităţi, la o zi distanţă după scandalul din Constanţa în care o femeie a fost umilită de Poliţia Locală