Antena Meniu Search
x

Matei s-a prăbuşit de la 11 metri înălţime. După o noapte de agonie, elevul olimpic din Galaţi s-a stins la spital

Elevul olimpic la matematică din Galaţi, care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, a murit în această dimineaţă. Băiatul a fost în comă toată noaptea trecută, într-un spital din Timişoara.

Elevul olimpic la matematică din Galaţi, care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara, a murit în această dimineaţă. Băiatul a fost în comă toată noaptea trecută, într-un spital din Timişoara.

Aseară, în jurul orei 21.30, Matei se juca în holul hotelului, împreună cu alţi copii, când a alunecat şi a căzut de pe balustradă. 

Băiatul de 13 ani s-a prăbuşit de la 11 metri înălţime, suferind grave traumatisme la cap.

Elevul a căzut pe scara interioară a hotelului, suferind grave traumatisme la cap şi transportat în comă, la spital
Pe acelaşi subiect

Echipajul de ambulanță cu asistent sosit la faţa locului l-a stabilizat pe Matei, copilul fiind transportat în comă la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. 

La scurt timp după aceea, medicii au decis transferarea lui la Spitalul Judeţean din Timişoara, la secţia de Neurochirurgie.

Matei era cazat împreună cu tatăl său în hotelul unde s-a produs tragedia

"Echipajul medical ajuns la faţa locului a stabilizat victima şi a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe din Hunedoara. Copilul se afla în stare gravă, fiind în comă, cu un traumatism cranian grav", declara medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara. 

Din nefericire, Matei a încetat din viață în această dimineaţă. 

Matei era olimpic la matematică

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie, elevul din Galaţi venise în Hunedoara pentru a participa la Olimpiada Naţională de Matematică, organizată în aceste zile.

Matei venise în Hunedoara pentru a participa la Olimpiada Naţională de Matematică

Matei urma să ia medalia de bronz din partea Societăţii Ştiintifice de Matematică.

Băiatul de 13 ani era elev în clasa a VI-a la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" din Galaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Matei s-a prăbuşit de la 11 metri înălţime. După o noapte de agonie, elevul olimpic din Galaţi s-a stins la spital