Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mecanic de tren aplaudat la metrou în staţia Piaţa Victoriei, în ultima cursă înainte de pensionare (Video)

Momente emoţionante au fost surprinse în metroul Bucureştean, la staţia Piaţa Victoriei. Mecanicul Metrorex Bondar Cristian a anunţat prin interfon că le mulţumeşte călătorilor care sunt alături de el în ultima sa cursă înainte de pensionare.

de Cristian Ionescu

la 29.11.2019 , 21:18

Momente emoţionante au fost surprinse în metroul bucureştean, la staţia Piaţa Victoriei. Mecanicul Metrorex Bondar Cristian a anunţat prin interfon că le mulţumeşte călătorilor care sunt alături de el în ultima sa cursă înainte de pensionare.

În acel moment, călătorii au izbucnit în aplauze, ca un semn de respect pentru îndelungata activitate a bărbatului în transportul public, în slujba cetăţenilor.

Gestul impresionant al călătorilor pentru un mecanic Metrorex

Vezi și

Un mecanic Metrorex şi-a anunţat pensionarea şi a mulţumit călătorilor pentru că sunt alături de el în ultima sa cursă, înainte de pensionare. Vădit emoţionat, cu glasul tremurând, mecanicul a făcut anunţul.

"Bună ziua. Sunt mecanicul trenului în care vă aflaţi, numele meu este Bondar Cristian şi vă mulţumesc că vă aflaţi alături de mine în ultima cursă înainte de pensionare. Vă mulţumesc şi vă doresc o zi bună", a anunţat mecanicul la interfon.

În acel moment, călătorii au izbucnit în aplauze.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Mecanic de tren aplaudat la metrou în staţia Piaţa Victoriei, în ultima cursă înainte de pensionare (Video)