Antena Meniu Search
x

Un medic chirurg e șoferul mașinii care a spulberat 3 oameni într-o stație din București

Trei oameni au fost spulberaţi în centrul Bucureștiului, după ce o maşină sport a intrat într-o staţie de autobuz. Un medic este cel care a pierdut controlul volanului şi i-a rănit pe pietoni. Şoferul a derapat pe şoseaua udă şi a distrus refugiul pentru călători.

de Redactia Observator

la 23.02.2019, 21:38

Vezi și

Trei oameni au fost spulberaţi în centrul Bucureștiului, după ce o maşină sport a intrat într-o staţie de autobuz. Un medic este cel care a pierdut controlul volanului şi i-a rănit pe pietoni. Şoferul a derapat pe şoseaua udă şi a distrus refugiul pentru călători. Putea fi un dezastru. Accidentul a avut loc aproape de intrarea în cel mai mare parc din Bucureşti. 

Maşina sport de lux era condusă de un medic chirurg. Şoferul venea dinspre Arcul de Triumf când a derapat şi a intrat în staţia de autobuz de lângă parcul Herăstrău. 

În acel moment, în staţie erau mai mulţi oameni care aşteptau autobuzul. Trei dintre ei au fost loviţi de bolid. Din fericire, după investigaţii, medicii au transmis că pacienţii sunt în stare bună şi că urmează să plece acasă curând. 

Tânărul șofer a fost testat cu aparatul alcooltest, iar politistii au stabilit că nu a condus băut. Va trebui să dea însă explicaţii. Anchetatorii fac cercetări pentru vătămare corporala din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un medic chirurg e șoferul mașinii care a spulberat 3 oameni într-o stație din București