Antena Meniu Search
x

Medici de pe ambulanţă, atacaţi cu cuţitul de pacientul pe care încercau să îl ajute. Poliţiştii de frontieră Satu Mare au intervenit

O persoană care a vrut să atace cu un cuţit personalul medical care îi acorda ajutor a fost încătuşată de către poliţiştii de frontieră sătmăreni, informează, vineri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei. 

de Redactia Observator

la 18.11.2022, 13:46

Ambulanţă
Medici de pe ambulanţă, atacaţi cu cuţitul de pacientul pe care încercau să îl ajute - Shutterstock

"În seara zilei de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Negreşti Oaş, aflat în misiune în localitatea Certeze, jud. Satu Mare, a observat o persoană pe carosabil, care prezenta leziuni la nivelul capului (arcada sparta). În apropierea persoanei se aflau mai mulţi localnici care au declarat ca au solicitat prezenţa unei ambulanţe şi a unui echipaj de poliţie. La faţa locului a sosit o ambulanţa de la Spitalul Negreşti Oaş, iar în timp ce i se acorda ajutor, persoana rănită a scos un cuţit din buzunar şi a vrut să atace personalul medical. Poliţiştii de frontieră au imobilizat persoana şi au încătuşat-o", precizează sursa citată, potrivit Agerpres.

La scurt timp, la faţa locului au ajuns două echipaje din cadrul Poliţiei Negreşti-Oaş, cărora le-a fost predată persoana încătuşată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Medici de pe ambulanţă, atacaţi cu cuţitul de pacientul pe care încercau să îl ajute. Poliţiştii de frontieră Satu Mare au intervenit