Antena Meniu Search
x

Video Medici din Galaţi, suspectaţi că ar fi falsificat sute de concedii medicale. Prejudiciul se ridică la 200.000 de lei

Mai multe cabinete medicale şi spitale au fost verificate la sânge de Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din Galaţi. Medicii vizaţi sunt suspectaţi că au falsificat sute de certificate de concediu medical. 

de Adrian Obreja

la 16.06.2022, 07:41

Vezi și

Prejudiciul se ridică la aproximativ 200.000 de lei, bani decontaţi de la Casa de Asigurări de Sănătate în baza unor certificate de concediu medical despre care anchetatorii au suspiciuni că ar fi false. Totul s-a întâmplat în perioada septembrie 2020 - septembrie 2021, atunci când mai mulţi bărbaţi din Galaţi au solicitat mai multor medici certificate medicale, după care le-au depus la CAS şi au decontat astfel banii.

Poliţiştii au făcut 10 percheziţii la trei spitale, mai multe cabinete din Galaţi, dar şi la locuinţele celor trei suspecţi. În urma acestor percheziţii au ridicat o serie de documente care ar putea fi probe în acest dosar de înşelăciune, fals intelectual şi uz de fals. Până acum au fost reţinuţi doar cei trei bărbaţi care au solicitat certificatele medicale  şi au fost plasaţi sub control judiciar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Medici din Galaţi, suspectaţi că ar fi falsificat sute de concedii medicale. Prejudiciul se ridică la 200.000 de lei