Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sute de pacienți și cadre medicale, confirmați cu coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Suceava

Elena Trifan, director DSP Suceava, a anunțat marți, la Antena3, că 242 de pacienți și 59 de angajați de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică au fost testați pozitiv cu coronavirus.

de Veronica Micu

la 21.04.2020 , 11:39

Sute de cadre medicale și pacienți, confirmați cu coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Suceava - Profimedia / imaginie ilustratuvă
  • Angajații bolnavi vor fi internați, fie în spital, fie într-o altă locație.
  • Beneficiarii infectați vor fi îngrijiți de angajații sănătoși.

Testarea a avut loc după ce un beneficiar de la Centrul de Recuperare și Reabilitarea Neuropsihiatrică a fost confirmat pozitiv.

Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Suceava, doctor Manuela Trifan, a declarat că beneficiarii infectați cu coronavirus vor fi îngrijiți cel mai probabil în centrul de la Sasca Mică de angajații sănătoși.

În ceea ce privește angajații bolnavi, aceștia vor fi internați, fie în spital, fie într-o altă locație.

Articolul continuă după reclamă

În acest moment, în centru se află aproximativ 385 de beneficiari și peste 250 de angajați.

Citește și:
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Sute de pacienți și cadre medicale, confirmați cu coronavirus la un centru de recuperare neuropsihiatrică din Suceava