Antena Meniu Search
x

Medicul din Timișoara și adolescentul de 16 ani, prinși în timp ce se pregăteau să întrețină relații sexuale, s-au cunoscut pe Tinder. Tânărul mințise că are 18 ani

Un medic de renume de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara este implicat într-un scandal sexual uriaș.

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 17:47

Deși căsătorit și cu doi copii și o carieră de succes, bărbatul de 41 de ani riscă să piardă totul, după ce a fost prins de polițiștii de patrulă în mașină cu un băiat de 16 ani, cu care se pregătea să întrețină relații sexuale.

S-au cunoscut pe Tinder

Cei doi se cunoscuseră pe Tinder, iar adolescentul, potrivit propriilor sale declarații, ar fi mințit că are 18 ani. Medicul și tânărul se aflau sub podul peste calea ferată de la ieșire din oraș, când au fost zăriți de polițiști. Venind mai aproape să facă verificări, oamenii legii au observat că băiatul avea șlițul deschis și că departe gândul ca cei doi să aibă doar o discuție.

Adolescentul le-a mai spus polițiștilor că mama lui știe care este orientarea lui sexuală. Atât medicul, cât și adolescentul au fost sancționați. „În cursul zilei de ieri, 29.01.2023, în jurul orei 21:00, polițiștii Secției 4 Urbane Timișoara, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat pe strada Ovidiu Bâlea, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 41 de ani și un tânăr, în vârstă de 16 ani, care se aflau într-un autoturism parcat, prezența acestora în acel loc fiind nejustificată.În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi s-au întâlnit cu scopul de a întreține relații sexuale, faptă care nu a fost materializată. Cei doi bărbați au fost sancționați conform prevederilor Legii nr 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, spun polițiștii.

Luni, 30 ianuarie, oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de tentativă la act sexual cu minor, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Medicul din Timișoara și adolescentul de 16 ani, prinși în timp ce se pregăteau să întrețină relații sexuale, s-au cunoscut pe Tinder. Tânărul mințise că are 18 ani