Antena Meniu Search
x

Video Medicul ortoped prins cu 20 kg de droguri într-o benzinărie din Arad: filmul flagrantului. Colegii de la spital dau vina pe "setea de bani"

Flagrant fără precedent în Arad! Un medic ortoped de la Spitalul Judeţean a fost prins de procurorii DIICOT Timişoara în timp ce primea 20 de kilograme de cannabis într-o benzinărie din oraş. Potrivit anchetatorilor, marfa era trimisă din Spania.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 01.02.2024, 13:22

Vezi și

"Operaţiunea oamenilor legii a început la Timişoara, pe zi, când în trafic a fost oprită o maşină în care erau doi tineri, iar în portbagajul acelui vehicul se aflau două valize pline cu droguri. Doar ce fuseseră ridicate de la curier, iar asupra celor doi tineri - un bărbat şi o femeie - erau şi o parte din banii primiţi pentru livrarea acelui colet care trebuia să ajungă mai departe la Arad, la medicul ortoped", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Ortoped din Arad, prins când primea 20 kg de cannabis

"Aşa a reuşit DIICOT Timişoara să organizeze şi flagrantul, iar spre seară l-au prins pe bărbatul din Arad într-o benzinărie din cartierul Micalaca, când se pregătea să ridice stupefiantele. Toţi trei sunt acum reţinuţi şi urmează să ajungă în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă. Sunt cercetaţi într-un dosar de trafic de droguri", adaugă Iulia Pop, reporter Observator.

"Medicul era rezident la Spitalul Judeţean din Arad, în secţia de Ortopedie, iar colegii săi spun că nu înţeleg de ce a trebuit să facă lucrurile acestea şi nu ştiu despre el să fi avut şi o altă ocupaţie. Cel mai probabil, vorbim de o sete de bani, cred surse din spital", mai spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Medicul ortoped prins cu 20 kg de droguri într-o benzinărie din Arad: filmul flagrantului. Colegii de la spital dau vina pe "setea de bani"