Video Meniul de la nunta lui Ianis Hagi, pregătit de protagoniştii "Chefi la cuţite": icre de Manciuria şi ruladă de somon fume
Pentru nunta anului de la Domeniu Ştirbey au gătit unii dintre cei mai cunoscuţi bucătari ai ţării. Invitaţii au fost răsfăţaţi de cei trei protagonişti ai emisiunii Chefi la cuţite. Întregul meniu, o desfătare pentru gurmanzi, a fost creat de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Ştirbey Vodă.
- EDIŢIE SPECIALĂ Observator. Primele EXIT POLL-uri ale Alegerilor Prezidenţiale, ora 21:00, LIVE la Antena 1
- COMPARAŢIE. Prezenţa la vot pe ore în primul tur al alegerilor prezidenţiale din 2014, 2019 şi 2024
Elena şi Ianis Hagi au oferit invitaților o experienţă de 10. Chefi de nume și renume s-au ocupat de meniul rafinat: Orlando Zaharia, Ştefan Popescu şi Alexandru Sautner au avut grijă să facă magie. în farfurie. Petrecerea a început apetisant.
"În continuare: Avem o terină de foie gras în crustă de fistic de la Italia. Un cubuleţ de curcan în crustă de panco, creveţi sub vin, ton în crustă de susan", spune chef Ştefan Popescu.
"Toate au fost cerute de miri, alese atent de miri din multe variante de preparate", adaugă chef Orlando Zaharia.
Antreurile au fost completate cu icre de Manciuria, ruladă de somon fume, ruladă de brânză şi dulceaţă de ceapă roşie. Fiecare fel a fost dichisit la centimetru pe sutele de farfurii. Artizanul întregii operațiuni a fost executive chef-ul de la Domeniul Ştirbey.
- Transmisiunile speciale de la Nunta Anului la Domeniul Ştirbey, lider de audienţă
- Ce le-au transmis Becali, Chivu, Mutu sau Gică Popescu lui Ianis și Elenei Hagi. Noi imagini de la petrecerea...
- Povestea din spatele rochiei purtate de Elena Hagi la nuntă. Mirii s-au remarcat prin eleganţă şi simplitate
Chefi de 10 la nunta anului
Protagoniștii showului Chefi la cuțite au făcut spectacol în bucătărie pentru petrecerea de nuntă a lui Ianis Hagi. Invitaţii s-au delectat cu peşte la cuptor: lup de mare, spanac sote, sos lemon butter, legume şi orez sălbatic.
Pentru felul principal, chefii au gătit muşchi de vită şi pulpă de raţă, cu garnitură de piure de păstârnac cu ţelina şi cartofi dulci. Iar la desert au oferit sorbet cu vodcă.
Surpriza dulce a venit, însă, la miezul nopţii. Tortul, cu aromă fresh de fructe de pădure, a avut un metru și 80 de centimetri înălţime. Aducerea lui a fost un show în sine.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰