Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Mercedes de peste un milion de lei, căutat de autoritățile din Suedia, descoperit în Constanța. La volan era un cetățean georgian de 50 de ani

O mașină de lux, căutată de către autoritățile din Suedia, a fost descoperită de poliţiştii de frontieră în Portul Constanța. Autoturismul era pregătit pentru a fi exportat în Georgia, transmite Garda de Coastă.

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 11:54

Poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud au descoperit joi un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Suedia, condus de către un cetățean georgian de 50 de ani. Polițiștii au constatat că mașina figura în baza de date ca fiind căutată pentru confiscare de autoritățile suedeze.

Mașină de lux de peste 1.000.000 lei, căutată de autoritățile din Suedia, descoperită în Constanța

Mașina, evaluată la aproximativ 1.150.000 lei (230.000 euro), urma să fie trimisă în Georgia pe o navă tip RO-RO (mijloc naval de transport mărfuri în regim internațional, cu rampe/șine de încărcare/descărcare). Aceasta a fost reținută la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

Vezi și

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru infracțiunea de tăinuire, urmând ca la finalizarea acestora, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Mercedes de peste un milion de lei, căutat de autoritățile din Suedia, descoperit în Constanța. La volan era un cetățean georgian de 50 de ani