Antena Meniu Search
x

Mesajul de Centenar a trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene din SUA

Trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene a Statelor Unite ale Americii, au transmis un mesaj cu ocazia împlinirii Centenarului Marii Uniri.

Mesajul de Centenar a trei viitori piloţi români, studenţi în SUA
Mesajul de Centenar a trei viitori piloţi români, studenţi în SUA - Observator

Trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene a Statelor Unite ale Americii, au transmis un mesaj cu ocazia împlinirii Centenarului Marii Uniri.

Petruţ Ghiţă, Cristian Hanciuc şi Andrei Alexandru Savin sunt studenţi la Academia Forţelor Aeriene SUA şi au fost trimişi la şcolarizare de MApN.

Petruţ este student în anul IV, Cristian în anul II, iar Andrei Alexandru în anul I, însă pentru ei, România reprezintă totul.

Cei trei reprezintă noua generaţie de piloţi de vânătoare ai României şi, pentru că sunt plecaţi peste ocean, au ţinut ca mesajul lor de 1 decembrie să fie auzit de românii din întreaga lume.

"Perioadele dificile apropie oamenii, îi învaţă să se susţină reciproc, să se iubească, dar mai important, să muncească împreună pentru un viitor mai bun. Decât să vorbim urât despre ţara noastră în perioade mai întunecate, haideţi să lăsăm aceste încercări să ne facă de 100 de ori mai puternici, de 100 de ori mai uniţi, mai motivaţi să facem din România o ţară de 100 de ori mai frumosă. Noi suntem România. La mulţi ani, românilor! La mulţi ani, România!", a declarat Petruţ Ghiţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Mesajul de Centenar a trei viitori piloţi ai României, studenţi la Academia Forţelor Aeriene din SUA