Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mesajul dureros al unui militar din Focşani după ce fiul său a murit din cauza unui selfie: 'Oamenii vin şi pleacă'

Tatăl tânărului din Focşani care a murit electrocutat, în această dimineaţă, după ce s-a urcat pe un vagon pentru a-şi face un selfie, a postat un mesaj dureros pe Facebook.

de Redactia Observator

la 10.10.2018 , 15:52

Mesajul dureros al unui militar din Focşani după ce fiul său a murit din cauza unui selfie Mesajul dureros al unui militar din Focşani după ce fiul său a murit din cauza unui selfie - Facebook

Tatăl tânărului din Focşani care a murit electrocutat, în această dimineaţă, după ce s-a urcat pe un vagon pentru a-şi face un selfie, a postat un mesaj dureros pe Facebook.

Caporalul Florin Şuteu, din cadrul Bazei 282 Infanterie Mecanizată 'Unirea Principatelor' din Focşani, a postat mesajul pe reţeaua de socializare în urmă cu câteva zile.

"Oamenii vin si pleaca din viata noastra ... E ceva firesc ...

Articolul continuă după reclamă

Uneori dureros pentru noi, alteori ... ca o usurare pentru ei ...

Pe acelaşi subiect

Tot ce are un inceput are si un sfarsit ...

De fapt nu vine si nu pleaca nimeni! Decat noi ...

Noi suntem singurii calatori prin lumea asta ...

Oamenii vin si pleaca din viata noastra … la fel cum si noi venim si plecam din viata lor la un moment dat", a scris militarul pe Facebook.

Fiul militarului, Teodor, şi-a pierdut viaţa, în această dimineaţă, după ce s-a urcat pe un vagon din Gara Focşani pentru a-şi face un selfie.

Tânărul de 22 de ani a fost electrocutat şi a murit pe loc, iar un prieten care îl însoţea a fost rănit şi a ajuns la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Mesajul dureros al unui militar din Focşani după ce fiul său a murit din cauza unui selfie: 'Oamenii vin şi pleacă'